Tradičné parené buchty plnené poctivým slivkovým lekvárom. Na výrobu 100 g lekváru bolo použitých 170 g sliviek.

Zloženie: pšeničná múka, čerstvé surové kravské mlieko, vajcia, lekvár (zloženie: cukor, slivkové pyré zahustené 31,5% (prináša 170% ovocia, voda, pšeničná vláknina, zahusťovadlá : pektíny, algitan sodný ; regulátory kyslosti: kyselina citrónová, citrany vápenaté ; karamel; arómy: škorica) voda, cukor, jedlá soľ, droždie. Alergény: pšeničná múka, kravské mlieko, vajcia.


Nutričné hodnoty na 100g výrobku:

  • Energetická hodnota: 1038 kJ / 245 kcal
  • Tuky: 1,98 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,04 g
  • Sacharidy: 50,22 g z toho cukry 8,75 g
  • Bielkoviny: 6,55 g
  • Soľ: 0,59 g

Skladovanie: uchovávajte v chlade do +10 °C


Hmotnosť: 360 g


Typy na ohriatie: buchty je najlepšie ohriať nad parou 6-10 minút podľa potreby, alebo v mikrovlnke – buchty vložíme do mikroténového vrecka, jemne pofŕkame vodou a dáme zhruba na 60 sekúnd ohriať (podľa potreby).


Typ na prípravu: buchty sú fantastické keď si ich opečiete pár minút na riadnom masielku 🙂

PARENÉ BUCHTY NA VÁŠ TANIER

Najlepšie recepty s parenými buchtami

Buchty na pare

Domáce parené buchty s lekvárom alebo buchty na pare. Múčne jedlo, ktoré deti milujú. Vyskúšajte osvedčený recept z...

Čítať viac